Тук има 447 960 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, град София, Витоша •  343 430 EUR • ID 27665639 — holmes.bg - [2]
6 Увеличи

Продава 3-стаен град София, ВитошаID: 27665639

Виж на картата
343 430 EUR
Цената е без ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 146 m2
  • Етаж
  • 4-ти
  • ГАЗ
  • ДА
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / С паркинг / Тухла, 27665639
Допълнителна информация:
ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ в кв. Витоша от ИНВЕСТИТОР! пред АКТ 15 !

Представяме Ви тристаен апартамент с обща площ от 146. 14 кв. м на ЧЕТВЪРТИ етаж с изложение ЗАПАД и гледка към планина Витоша. Състои се от просторна дневна с кухненски бокс и излаз към тераса, две спални и две санитарни помещения. Апартамент с разпределение от този тип се предлага и на етаж ШЕСТ.

Сграда 'Алгара Луксор' е отличена с национална награда за качествено строителство и архитектура. Нашата цел е да осигурим на живущите максимален комфорт и уют, като залагаме на най-висок клас материали, с цел постигане на висока енергийна ефективност, топло и шумо изолация.

Завършена с вентилируема окачена фасада от биоактивен италиански камък от фирма Laminam , който осигурява дълъг експоатационен начин на живот. Външна топло и шумо изолация от каменна вата с дебелина от 10 см. , подсигуряваща цялостна изолация от външната среда. Тухлени зидове 38 см, изградени с керамични блокове на 'Wienerberger' с най-висок коефицент на звукоизолация, пожарозащита, здравина, микроклимат, ниска равновесна влажност, екологичност и дълготрайност. Вътрешна тухлена зидария от 12 и 25 см в комбинация с минерална вата и гипсокартотени профили от най-висок клас на марките 'Isover' и 'Rigiprofil', допринасащя за цялостна изолация и от вътрешната среда в сградата! Поставена е най-висок клас алуминиева, седемкамерна дограма от 'Alumil' с троен стъклопакет, подсигуряваща освен висока степен на топлоизолация, но и на шумоизолация!

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА ИМОТА:

Апартаментът се издава с изградена уникална за страната хибридна система за отопление и охлаждане от 'Immergas', включваща хибриден-газов котел, термопомпа за възобновяема енергия, подово отопление и конвекторни-стенни тела, бойлер 160л. , която система допринася за до 35% по-висока енергоефективност и съответно по-ниски месечни разходи за отопление и охлаждане. Положена е саморазливна замазка, предназначена за подово отопление. Санитарните помещения са с вградени универсални стенни структури от фирма Grohe и положена хидроизолация! Стените са с нанесени две ръце фина шпакловка, поставени ключове и контакти от фирма 'Legrand'.

Сградата разполага с подземен паркинг и предлагаме опция за закупуване на закрити паркоместа САМО за собственици на имот в обекта.

Компания 'Геострукт ЕООД' разполага с екип от професионалисти в сферата на интериорния дизайн и архитектурата. За максимално удобство на нашите клиенти предлагаме възможност за изготвяне на интериорен проект, довършителни дейности и завършване на имота до ключ.

Подробна информация относно технически предимства и всички свободни имоти може да получите в сайта ни: https://geostruct.bg/ или се свържете с нас на тел. +359 889 53 53 93!

Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 10:52 на 4 януари, 2024 год. Обявата е посетена 6 пъти
Агенция:
Агенция ГЕОСТРУКТ ЕООД
ГЕОСТРУКТ ЕООД
град София, кв. Витоша, ул. 21-ви Век 61

Офис телефони: 0889535393
Телефон: 0889 53 53 93

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: